ІММІГРАЦІЯ В ЄВРОПЕЙСЬКІ КРАЇНИ

Імміграція в Канаду

Імміграційне законодавство Канади вкрай лояльне. Існує безліч програм, що дозволяють отримати канадське громадянство.
Еміграція в Канаду через навчання у вузі або коледжі

Сам факт навчання в Канаді не дає права автоматично отримати громадянство. Але побічно здобуття вищої освіти в канадському вузі впливає на можливість імміграції. Досвід навчання в Канаді дає апліканта перевага, якщо він вирішить подавати документи для імміграції з професійної категорії.

Трудова імміграція в Канаду
Запрошення на роботу від канадського роботодавця або досвід роботи в Канаді (мінімум 1 рік) дають можливість подавати документи на імміграцію в Канаду по професійної категорії. Фактично, трудова імміграція в Канаду – пряма дорога до отримання посвідки на проживання в країні.

Еміграція в Канаду на підставі шлюбу
Одружившись з громадянином або громадянкою Канади, можна отримати громадянство через 3 роки сімейного життя. Відразу після реєстрації шлюбу чоловік-іноземець отримує посвідку на проживання в Канаді.
Бізнес-імміграція в Канаду

Еміграція в Канаду по бізнес-категорії передбачає реєстрацію компанії в Канаді та інвестування коштів в економіку країни. Існує кілька категорій аплікантів, які можуть іммігрувати в Канаду по бізнес-категорії:

  • інвестор;
  • підприємець;
  • self-employed (приватний підприємець).

Незалежна (професійна) імміграція в Канаду (Skilled Workers).
Це найбільш популярна програма еміграції в Канаду. Для того, щоб подавати документи по категорії Skilled Workers, необхідно задовольняти хоча б одній з вимог:

  • Мати мінімум 1 рік роботи за останні 10 років за однією зі спеціальностей, що входять в список пріоритетних (таких спеціальностей 29 станом на вересень 2010 року).
  • Мати запрошення на роботу від роботодавця в Канаді.
  • Мінімум 1 рік вчитися або працювати в Канаді.

Кожен аплікант оцінюється за кількома критеріями: освіта, рівень англійської або французької мови, вік, досвід роботи і т.п. За кожен пункт присвоюється певна кількість балів. Прохідним рівнем вважається 67 балів (за станом на 2010 рік).

В цілому імміграція в Канаду по категорії Skilled Workers може займати до 2-х років. Володіння англійською мовою підтверджується результатами тесту IELTS, французького – здачею тесту Test d’Evaluation de Francais (TEF). Також в процесі потрібно буде показати наявність певної суми грошей, необхідну на облаштування в Канаді, і пройти медогляд. Також потрібно буде зібрати необхідні документи для імміграції.

З основним заявником в Канаду можуть іммігрувати чоловік (дружина) і неповнолітні діти. Дітей старше 18 років і батьків в подальшому можна буде спонсорувати з Канади.

Здравствуйте соискатели и желающие подтянуть своё материальное положение.Хочу выразить благодарность фирме”Джоб Вест” в помощи поиска вакансии и организации пездки в Польшу.Еду через Эту фирму второй раз,первый в 2009.Работа персонала,подлинность документов и информации на достойном уровне.
Так ,что советую и Вам обращаться в “Джоб Вест”…

РУСЛАН, 04.03.2019

Обращалась не однократно в Джобвест, сотрудники компетентны в своих вопросах, особенно Кристина, Всем рекомендую!

АНАСТАСИЯ, 04.12.2018
Мы с товарищем уехали в Польшу через фирму “джоб вест”. Работаем вместе на кухне. Жилье хорошее, зарплата. Вообщем все впорядке. Правда на таможне продержали несколько часов, но по приезду поляки встретили нас поздней ночью, за что им отдельное спасибо! Если будут вопросы, звоните мне в дневное время, мой номер +48 888 383 791 Андрей
АНДРЕЙ, 20.09.2018

НАМ ДОВІРЯЮТЬ

Наші партнери